Finn idrettsarenaer i Norge.

Idrettsarena.no

Odds og tipping

Visste du dette om odds tipping?

Norsk Tipping har i mange år tilbudt odds tipping i forskjellige varianter hvor du kan gamble på utfallet på et utvalg av norske og utenlandske kamper, hovedsakelig fotball, men også andre lagidretter. Dette begrenser seg stort sett til landskamper, store internasjonale ligaer og de øverste norske divisjonene.

Mange av våre lesere kommer inn på vårt nettsted, rett og slett fordi de skal finne idrettsarena som ligger litt bortgjemt eller avisedesliggende til. De skal gjerne på en kamp i lavere divisjoner, kanskje en kvinnefotballkamp eller aldersbestemt kamp.

Dette er kamper du sjeldent vil få muligheten til å spille på hos Norsk Tipping, men du bør ikke gi opp av den grunn. Det finnes nemlig en rekke europeiske aktører som bruker mye ressurser på å sette odds på norsk idrett og da ikke bare på toppkampene.

Det er med andre ord verdt å sjekke på et nettsted som http://norskebettingsider.com/ som har en flott oversikt over aktører som satser mye på å sette odds på det norske markedet. Vi garanter ingenting, men det er absolutt verdt å sjekke. Du vil bli overrasket over hvor mye innen norsk idrett det faktisk er mulig å satse penger på.

Ikke la deg skremme av norske myndigheter

Det finnes krefter i Norge som jobber aktivt for å hindre lovlige utenlandske gambling nettsteder som er helt lovlig å drive fra utlandet, samt helt lovlig å la nordmenn spille hos. Det er også helt lovlig for nordmenn å spille hos disse.

Myndighetene kommer med stadige forsøk for å stikke kjepper i hjulene for norske spillere, og de siste årene har dette fokuset først og fremst vært rettet mot å stoppe betalinger til og fra slike selskaper. Dette ansvaret har de for øvrig på finurlig vis klart å lempe over på norske banker.

Det finnes imidlertid en rekke muligheter for spillere til å komme rundt dette betalingsformidlingsforbudet. Det enkleste er ofte å ta kontakt med spillselskapet og høre hva de anbefaler akkurat nå. Det er litt katt og mus lek med norske myndigheter, men alle klarer å få ut premiene sine uten de største anstrengelser.

Det aller enkleste kan kanskje være å skatte deg et gratis utenlandsk debetkort, noe som inkassoguiden har omtalt i denne artikkelen. Dette er ikke bare veldig enkelt å skaffe, men er også helt gratis. Da er du ikke bare helt fristilt i forhold til norske myndigheter, men du vil oppleve at dette faktisk også er billigere enn mange norske banker.

Vær imidlertid klar over at heller ikke disse aktørene er veldig glade i å overføre for mye penger inn og ut av nettcasinoer. Dette på grunn av det stadig strengere regelverket mot hvitvasking som alle europeiske finansinstitusjoner må forholde seg til. Heldigvis finnes det mange aktører også i dette markedet og det kan være lurt å knytte seg til flere slike selskap, spesielt dersom du spiller mye, for å fordele belastningen på hvert enkelt kort.

Det finnes et hav av muligheter for utenlandske spillselskaper med tanke på å få utbetalt gevinster til norske spillere til tross for betalingsformidlingsforbudet.

et eneste norske myndigheter oppnår er at de i beste fall for dem klarer å skape litt ekstra plunder for spillerne ved at den aller enkleste måten, nemlig å få utbetalt penger dirkete fra spillselskapet til norsk lønnskonto, i enkelte tilfeller ikke lykkes først gang. Da velger man enkelt og greit bare en liten omvei. Spillselskapet vil alltid være oppdatert på hvordan dette løses ved henvendelse til dem.

Bør vi ikke støtte norsk idrett?

Et spørsmål som er naturlig å stille seg når man leser en slik artikkel på et nettsted som omhandler norsk breddeidrett, er om det uansett ikke er moralsk riktig å bruke Norsk Tipping og dermed sikre tippemidler til idretten?

Ja, for mange føles dette riktig og velger å være lojale til Norsk Tipping, og dermed sørge for at det kommer penger den veien til idretten. Vi mener imidlertid at dette er et valg den enkelte selv bør få ta. Dessuten så hjelper dette så lite dersom Norsk Tipping ikke har odds på akkurat den kampen du vil spille på.

Når det kommer til breddeidrett, eller kanskje mer riktig det som ligger imellom toppidrett og breddeidrett, så har tilskuere ofte en annen relasjon til spillere og laget. Hva spriter ikke opp kampen enda mer enn å bruke ditt personlige kjennskap til det aktuelle laget, til å tippe på laget ditt akkurat når du virkelig har troen på at disse skal vinne.

Bare vær forsiktig og sett deg inn i oddsselskapets regler, slik at du ikke gjør noe ureglementert og satser på kamper hvor du en eller annen måte selv kan bidra til utfallet.

Copyrighted content. All Rights Reserved.